FAQ

Ai intrebari? Noi avem raspunsurile!

 • Ce se întâmplă dacă acumulez absențe la un curs?

  Prezența impusă pe durata unui curs este de 80%. First Job School pune la dispoziția cursanților numerele de telefon ale lectorilor pentru ca aceștia să fie anunțați din timp, în caz de absență.
 • Când primesc diploma aferentă cursului urmat?

  Diploma aferentă unui curs urmat este primită de cursant la o lună și jumătate după examen. În cazul în care este nevoie urgentă de diplomă, First Job School eliberează o adeverință care va ține locul acesteia până la eliberarea ei.
 • Mă pot înscrie la cursuri la care nu îndeplinesc criteriile de selecție? Spre exemplu, dacă am diplomă de 8 clase, pot beneficia de un curs ce necesită diplomă de bacalaureat?

  În niciun caz nu se poate realiza o astfel de înscriere, deoarece legislația în vigoare nu permite astfel de acțiuni. Fiecare curs este avizat de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice pentru un anumit nivel al studiilor.
 • Pot amâna susținerea examenului de la finalul unui curs?

  Da, un examen poate fi amânat. Cursantul poate face o cerere prin care menționează motivele pentru care nu poate susține examenul la data stabilită, urmând ca acesta să fie reprogramat pentru o dată ulterioară.
 • Mă pot înscrie la cursuri altfel decât la sediul First Job School?

  Nu, înscrierile la cursuri se fac DOAR la sediul First Job School.
 • Costul unui curs se achită integral la început sau se poate achita și în rate?

  Un curs poate fi achitat integral la înscriere sau poate fi plătit și în rate. La momentul înscrierii, se va plăti un acont de minim 50 RON. În plus, se va mai achita taxa de examen, în valoare 35 RON.
 • Ce se întâmplă dacă abandonez cursul? Pot primi banii înapoi?

  În cazul în care un cursant nu mai poate participa la un curs din anumite motive, nu este nicio problemă. Banii se dau înapoi doar dacă cursantul nu a participat la nicio ședință. În cazul în care cursantul a luat parte la un număr de x ședințe, se va face o diferență între suma plătită inițial și suma orelor de curs la care s-a luat parte.
 • La finalul fiecărui curs sunt eliberate diplome de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice?

  În afară de un număr de 5 cursuri, toate celelalte cursuri beneficiază de diplome eliberate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. Cursurile care nu beneficiază de diplomă la final sunt următoarele: Limba Engleză, nivel avansat, Limba Germană, nivel mediu și avansat, Limba Spaniolă, Limba Franceză, Limba Italiană

Ai o intrebare in plus?

Daca ai vreo intrebare la care nu ai gasit raspunsul din informatiile noastre, asteptam sa ne contactezi.

Contacteaza-ne

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Read More

Twitter feed